Page Denver Office

Denver, CO

Project Description

On the heels of its tenth anniversary in Denver, Page moved its growing team to the top floor of the city’s tallest building, the iconic Republic Plaza. With window-lined walls, the new office of the international multidisciplinary design firm is filled with light and embraces dramatic views of the mountains.

Flexibility, the use of natural light and appropriate acoustics were all priorities in the design of the largely open space. The architecture studio occupies the majority of the office and features sit/stand desks, where the teams are organized into quads. The layout facilitates collaboration and provides more intimacy. Additional collaboration areas and smaller breakout spaces are also available for individual heads-down work.

Integrating technology into the office was another priority, and there is a dedicated area for virtual reality equipment and demonstrations. Product resources are available to design teams in the materials library.

More/

Publications + News

  • Building Dialog: Page Moves Into Denver's Iconic Republic Plaza

Related Services

People