Page Houston Office

Houston, TX

Project Description

Located in a former atrium-style banking hall in downtown, the Page Houston office moved to its current location in 2004. In 2016, the firm embarked on a renovation that maintained the integrity of this unique work environment, one that would support future growth, inspire creativity and promote collaboration.

The project objectives were to maintain the existing footprint, increase seat count, improve collaboration through planning and technology and promote wellness in the workplace. The solution included a universal open plan layout of individual sit-stand workstations with reduced footprint.

Shared work surfaces with flat panel displays for design collaboration are dispersed throughout the office landscape. The new design provides a variety of settings for meetings ranging from formal presentations to impromptu chats. New furniture promotes ergonomics, flexibility and hospitality.

More/

Publications + News

Related Services

People